Shenzhen Laisimo Technology Co, Ltd
Znanje
Dom > Znanje > Sadržaj

Silikonske cevi i cevi, da li su sigurni da puše

Edit:Shenzhen Laisimo Technology Co, LtdUpDate:Jul 06, 2018

silicone water pipe.jpg

Od pronalaska bonga, skoro su u potpunosti napravljeni od stakla koji je bez sumnje najbolji materijal za pušenje. Međutim, kao što svi znamo, staklo može da se probije i bez obzira koliko je skupio vaš bong ili koliko je debeo, uvek postoji šansa da se probije. Svi pušači znaju kako srce srca pada na vašu voljenu bong padu i razbije na milion komada. Poslednjih meseci došlo je do eksplozije silikonskih boksova i dab opreme na tržištu kako bi pokušali da se izbore sa problemom slomljenog stakla. Za mnoge ljude silikonske cevi postaju spasilac, a za neke, nikad neće odustati od stakla. Silikon definitivno ima svoje prednosti i slabosti, ali ako ste neko ko uvek krši stvari, to je savršeno za vas! Silikonski bongs su neprobojni i stoga su odlični za pušenje u pokretu ili putovanje, jer se mogu preklopiti i odlagati bez rizika od rušenja! Takođe su sigurni za pranje posuđa i vrlo lako se čiste. U nastavku ću govoriti o nekoliko dubinskih razloga da su silikonski boji odličan izbor za određene tipove pušača.

Šta je silikon

Dakle, pre nego što uđemo u sve što vam je potrebno i želite da znate o silikonskim bongovima i dabovima, važno je razumeti koji je silikon zapravo i odakle dolazi. Silikon je polimer izrađen od poliuretana koji se sastoji od silikona i kiseonika. Ona je postala popularna otkad je otkrivanje plastične toksičnosti u određenim aplikacijama kao što su kuvanje i proizvodi vezani za hranu. Silikon za hranu je stabilan, hemijski inertan i neće iscuriti toksin u vašu hranu ili emitovati gas kada se zagreva kao plastika. To je izuzetno popularno za kuhinjske posude i kontejnere. Silikon je praktično neuništiv i može se oblikovati u skoro bilo koji oblik i boju!

Da li je silikon bezbedan za pušenje

Da apsolutno silikon je bezbedan za pušenje, ali samo ako kupujete iz ugledne online headshop-a. Postoji puno kompanija koje rade nizak kvalitet silikona za prljavštinu, ali uvek se sećate da dobijate ono što plaćate. Silikon ima izuzetno visoku tačku topljenja i stoga može podnijeti ekstremnu toplotu i temperature bez deformisanja, topljenja ili emitovanja štetnih gasova. Silikon može zadržati svoj oblik u stepenima do 600 stepeni Fahrenheita što je dvostruko veća od temperature ključanja. Iako je silikon izdržljiv, ne preporučuje se stavljanje u kontakt sa direktnim plamenom ili bakljom. To može oštetiti vaš komad. Stoga je uvek važno osvetliti samo posudu koju pušite i ako se iskočite sa silikonske dab opreme, preporučujemo vam da koristite stakleno spuštanje kako biste uklonili nokat daleko od silikonske opreme kako biste sprečili eventualno slučajno oštećenje toplote. Isto važi i za korišćenje staklene pločice, ali je još važnije kod silikona.

Silikon je najbolji za skladištenje voskova i ulja

Ako ste stručnjak za veštačko znanje, znate koliko je važno da ne trošite bilo koji vaš dragoceni vosak. Takođe verovatno znate koliko je neizvjesno, ali zahvaljujući silikonu nije štetan i savršen za čuvanje koncentrata. Bez obzira koliko je lepljiv vaš vosak ili ulje, nikad se neće držati silikona, što će vam olakšati iskopavanje pomoću alatke. Ovo takođe osigurava da ne gubite nikakav materijal koji se zaglavio u unutrašnjost stakla ili plastične kese. Kontejneri od silikonskog daba dolaze u raznim stilovima, veličinama i oblicima, ali svi oni ostvaruju istu stvar.

Silikonske bongs, pločice i cevi

Poslednjih meseci došlo je do eksplozije novih proizvoda za pušenje silikona koji su pogodili tržište. Sve od silikonskih bongova i ploča do silikonskih nektarnih kolektora i ručnih cevi. Jedna stvar koju imaju zajedničko, međutim, je njihova sposobnost da ne slome kao tradicionalne staklene bongs. Naši silikonski boji na prodaju su izrađeni od najkvalitetnijih silikona i dostupnih na tržištu danas. Oni su čvrsti, jednostavni za čišćenje i izuzetno prenosivi i, najbolje od svega, neraskidivi. Većina ljudi misli da je bong napravljen od silikona koji će se sisati kada pokušate da pušite što vam daje loš udarac, ali to je najdalja stvar iz istine. Većina silikonskih bongova neće se uopšte pokretati kada se udišu, jer su debeli i čvrsti. Svi naši silikonski bons i dab rigovi se rade sa silikonom od hrane koji može izdržati ekstremnu temperaturu. Ovo takođe omogućava njihovo čišćenje u mašini za pranje sudova.