Shenzhen Laisimo Technology Co, Ltd

Dispenser Grinder

Grend - ručno mletite svoje omiljene biljke u komoru za mlevenje. Ovo je revolucionarna brusilica za travu i prenosni skladišni prostor koji čini dostupnim tijekom biljaka pritiskom na dugme. Store - Ima više od 4 kašičice skladišta za svoje omiljene bilje. To je takođe varljivo, jer ...

Pošaljite upitChat Sada

  • Detalji o proizvodu

Grend - ručno mletite svoje omiljene biljke u komoru za mlevenje. Ovo je revolucionarna brusilica za travu i prenosni skladišni prostor koji čini dostupnim tijekom biljaka pritiskom na dugme.

Store - Ima više od 4 kašičice skladišta za svoje omiljene bilje. To je takođe i otpornost na tečnost, jer jedini način na koji se biljke mogu izbeći iz skladišne komore je namerno gurnuti dugme za doziranje.

Dispense - Precizno izdavanje bilja nikada nije bilo lakše. Može dosledno i precizno odvojiti vaše bilje na ili uz jednostavno pritisnuto dugme.

Kvalitetni materijali - Izrađen je od 6061 avionskog aluminijuma. To omogućava jedinici da bude lagana dok je takođe izuzetno izdržljiva. Jedinstveni i čvrst dizajn zuba za zube obezbeđuje uređaj koji može da traje godinama.

Modularni dizajn - Može se prilagoditi da bude ono što vam treba pomoću 3 različita načina - Full, Maximum Storage, Direct-Grind. Plus ima mnogo budućih modifikacija i dodataka u razvoju.


Hot Tags: brusilica, Kina, dobavljači, proizvođači, fabrika, veleprodaja, napravljena u Kini
Srodni proizvodi
  • Upit